Language  
Site in constructie
Skip Navigation Links
Interdealer >  Administrare Cont  >  Transfer Actiuni

Transfer actiuni

In cazul transferului actiunilor din registrul Depozitarului Central in contul clientului deschis la Interdealer  se va transmite Declaratia de transfer de actiuni completata si semnata, atasand documentele justificative din care sa reiasa costul de achizitie, daca este cazul.

Declaratia de transfer actiuni va fi insotita de extrasul de cont, in situatia transferarii actiunile dobandite in cadrul Programului de privatizare in masa, in urma dizolvarii PAS -urilor sau ca urmare a unor hotarari judecatoresti, definitive, irevocabile si executorii. Taxa de transfer in este de 0.1 lei/transfer. Extrasul de cont poate fi eliberat si prin prezentarea la unul dintre sediile Interdealer.

In cazul in care actiunile au fost dobandite in urma cumpararii prin alt SSIF,  Declaratia de transfer va fi insotita de extras de portofoliu, emis conform instructiunii CNVM nr. 7/2006, in original de catre SSIF-ul prin care s-a executat operatiunea de cumparare, care atesta data dobandirii si costul de achizitie al acestora.

Data dobandirii actiunilor gratuite sau subscrise va fi data operarii majorarii de capital a emitentului, respectiv comunicata de Depozitarul Central - pe site-ul www.depozitarulcentral.ro, sectiunea Emitenti/Emisiuni/Modificari capital.

In cazul in care se doreste transferul actiunilor la registru trebuie sa se transmita Formularul de transfer catre Depozitar. Interdealer  va emite Extrasul de portofoliu in baza cererii clientului si va completa o Instructiune de transfer in Sectiunea I a Depozitarului Central, prin care se solicita transferul actiunilor  catre Registrul Actionarilor. Taxa de transfer/out este de 5 lei/transfer (simbol).

 

 

Pentru a avea acces la aceasta pagina trebuie sa va logati:


INDICE VALOARE VARIATIE
BET-FI %
BET-C %
BET %
Sursa BVB

INDICE BID ASK CHANGE
DJIA
S&P 500
DAX 30
FTSE 100
EUR/USD
AUR
AUR
 
Termeni si conditii  |   Site map   |  Contact
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
  Comisia nationala de valori Mobiliare
www.cnvmr.ro
  Bursa monetar financiara si de marfuri Sibiu
www.sibex.ro
 
Copyright 2009 Interdealer.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de confidentialitate.
ATENTIE! Site-ul www.interdealer.ro functioneaza la parametrii optimi folosind unul din browserele Internet Explorer sau Mozilla Firefox.