Language  
Site in constructie
Skip Navigation Links
Interdealer >  Tranzactionare  >  Mod de lucru

Mod de lucru

Dupa deschiderea contului de tranzactionare on-line, la societatea noastra, pot interveni diferite situatii, care vor fi gestionate in modul urmator:

1.     Daca detineti actiuni la un alt SSIF sau inca sunt la Depozitarul Central, puteti sa aduceti actiunile in contul dumneavoastra on-line deschis la Interdealer Capital Invest, urmand pasii descrisi in link-ul urmator, unde aveti la dispozitie si documentele necesare:

Transfer actiuni

2.     Daca doriti sa initiati operatiuni cu numerar: transfer intre conturile dumneavoastra sau retragere de numerar trebuie sa accesati link-ul urmator:

Transfer numerar

3.     Datele de identificare ale clientului nu pot fi modificate on-line. Pentru modificarea lor trebuie sa notificati, in scris, Interdealer Capital Invest cu privire la schimbarile aparute. In cazul modificarii datelor personale: nume, adresa, act de identitate, respectiv: denumire, sediu, CUI, adresa de corespondenta, trebuie sa ne transmiteti, impreuna cu documentele care atesta aceste schimbari:

Cererea de modificare a datelor     

4.     Pentru schimbarea contului bancar trebuie sa ne transmiteti o cerere la care sa atasati extrasul de cont cu noul cont bancar, cu viza bancii.

      Cererea de modificare a contului bancar pentru persoana fizica sau pentru persoana juridica.

5.     In cazul in care intervin modificari in informatiile furnizate in cadrul documentatiei trimise initial pentru deschiderea de cont, puteti folosi pentru actualizarea datelor, formularele de mai jos:

1). declaratia persoana initiata (daca este cazul)

2). declaratie detineri peste 5% (daca este cazul)

3).  declaratia persoanei expusa politic asa cum este ea definita conform articolului 21 din legea nr. 656/2002 (daca este cazul)

4). declaratia beneficiar real al contului (daca este cazul)

5). formular de opozitie privitor la interzicerea folosirii datelor cu caracter personal

6). nota de informare privind protectia datelor personale.

 
Termeni si conditii  |   Site map   |  Contact
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
  Comisia nationala de valori Mobiliare
www.cnvmr.ro
  Bursa monetar financiara si de marfuri Sibiu
www.sibex.ro
 
Copyright 2009 Interdealer.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de confidentialitate.
ATENTIE! Site-ul www.interdealer.ro functioneaza la parametrii optimi folosind unul din browserele Internet Explorer sau Mozilla Firefox.