Language  
Site in constructie
Skip Navigation Links
Interdealer >  Tranzactionare  >  Intrebari Frecvente

Intrebari Frecvente

1. Cui se adreseaza tranzactionarea on-line?

Serviciul se adreseaza celor care sunt familiarizati cu piata de capital si iau singuri decizia de investitie, neavand nevoie de ajutorul unui broker. Pe langa aceasta clientul trebuie sa dispuna de un calculator conectat la internet, cu ajutorul caruia sa poate transmita ordine.

2. Care sunt avantajele tranzactionarii online?

Avantajele principale ale unui cont on-line sunt: rapiditatea in initializarea si executatia ordinelor, comisioane mai mici ca in cazul unui cont asistat de broker si posibilitatea vizualizarii on-line a portofoliului si a activitatii contului. De asemenea clientii on-line au posibilitatea sa acceseze platforma de analiza tehnica, care ofera evolutia diversilor indicatori tehnici in timp real, si analizele fundamentale realizate de catre analistii nostri.

3. Care sunt dezavantajele tranzactionarii online?

Dezavantajul principal consta in lipsa consultantei de investitii pe care o poate oferi un broker al societatii noastre, fiind nevoit sa luati deciziile singuri.

 4. Cum pot alimenta contul de tranzactionare cu bani?

Banii vor fi depusi intr-unul din conturil societatii noastre : RO62 CRDZ 010A 0032 1047 2001 deschis la Nextebank Cluj-Napoca sau RO 82 RNCB 0106 00146 185 0001 deschis la BCR Cluj sau RO42 BTRL 0130 1202 9859 38XX deschis la Banca Transilvania Cluj. In momentul in care banii ajung in contul nostru bancar sumele vor fi transferate catre contul dumneavoastra online si banii pot fi folositi pentru efectuarea tranzactiilor.

 

5. Cum pot sa retrag banii din contul de tranzactionare?

In momentul in care doriti retragerea de bani se va initia transferul din pagina "Transfer numerar", iar noi vom vira banii catre contul dumneavoastra stabilit. Pentru sumele rezultate din vanzarea de actiuni de pe BVB transferul se va opera dupa trecerea celor trei zile aferente decontarii.

6. Care este suma minima necesara pentru deschiderea unui cont online?

Suma minima pentru deschidere unui cont estede 1.000 lei. (10 milioane de lei vechi).

7. Cum pot transmite ordine daca nu sunt la calculator sau a cazut internetul?

In cazul in care sunt probleme cu functionarea corespunzatoare a site-ului sau nu aveti acces la un calculator se pot transmite ordinele pe fax, la numarul 0264/432.266.

8. Pot avea si cont de tranzactionare online si cont asistat de un broker?

Nu, daca sunteti deja client al Interdealer Capital Invest luati legatura cu brokerul dumneavoastra pentru a va muta contul pe sistemul on-line, daca doriti acest lucru.

 


INDICE VALOARE VARIATIE
BET-FI %
BET-C %
BET %
Sursa BVB

INDICE BID ASK CHANGE
DJIA
S&P 500
DAX 30
FTSE 100
EUR/USD
AUR
AUR
 
Termeni si conditii  |   Site map   |  Contact
Bursa de valori Bucuresti
www.bvb.ro
  Comisia nationala de valori Mobiliare
www.cnvmr.ro
  Bursa monetar financiara si de marfuri Sibiu
www.sibex.ro
 
Copyright 2009 Interdealer.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de confidentialitate.
ATENTIE! Site-ul www.interdealer.ro functioneaza la parametrii optimi folosind unul din browserele Internet Explorer sau Mozilla Firefox.